Привітання з Трійцею

Здивувати людину буває складно, але можливо якщо підібрати вірні привітання з Трійцею , обирайте слова до важливої події у нас на сайті, приємне здивування гарантовано.

Нехай наша зелена планета кружляє тебе в атмосфері радості, нехай небо посилає тобі щасливі події, а Господь оберігає від бід. А ти хай прославляє Його кожен день, особливо сьогодні, в свято Трійці.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю всіх земних благ і неземних почуттів ніжності, невгамовної співу птахів і згасає надії душі, істинної радості серця та постійного світла щастя в житті.

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Вітаю зі святом Трійці і від усього серця бажаю смарагдових надій і світлих мрій, квіткового раю в життя і справжнього щастя. Нехай твоя віра і любов не дозволять ніколи опустити руки, нехай життя твоє завжди буде сповнена дзвінких пісень радості і щирих почуттів любові.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати справжнього щастя, яке, як відомо, вимірюється не кількістю грошей, а кількістю радості! Нехай кожен день проходить весело і яскраво, нехай завжди будуть взаємні почуття з близькими людьми!

Улюблений! Я хочу привітати тебе з чудовим святом - Днем Святої Трійці! Бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна і справедлива, підносячи лише найприємніші сюрпризи і світлі моменти! Нехай наша любов лише міцніє з кожним днем! Обіцяю завжди любити тебе і вірити в краще!

Вітаю з чудовим святом Трійці. Бажаю яскравого світла щастя і добра, миру і благодаті в твоєму житті. Нехай Пресвята Трійця допоможе знайти і віру, і надію, і любов, нехай у цей день здійсняться найзаповітніші мрії душі, нехай неодмінно знайдеться відрада для серця.

Нехай в п'ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов'ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Я встану рано вранці і, гладячи на світанок, помолюся за здоров'я рідних і улюблених. Я сьогодні в це святе свято, у бога попросити хочу, для вас всіх благ земних і великого здоров'я. Нехай завжди береже вас Господь, де б ви не були. Допомагає вам в роботі, збереже вас в дорозі, охоронить вас від бід і ворогів. Зі святом Святої Трійці.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Свята Трійця - світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров'я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов'язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров'я Вам.

Вітаю вас сьогодні від щирого серця з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров'я вам і вашим близьким людям!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав - це життя, цей світ, цю любов .... Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Вітаю з Днем Святої Трійці. Нехай вас завжди оберігає Святий отець, Святий дух відганяє нещастя і наставляє на правильну дорогу, а Святий син дає підтримку і опору в скрутну хвилину.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Бажаю щодня вірити в чудеса, адже то у що повірили, швидко трапиться і затримається надовго в твоєму житті. Нехай буде безмежним бажання вдосконалюватися і нести світло радості іншим людям. З днем ​​Трійці!

Вітаю тебе з чудовим святом! Сьогодні - велика Трійця, чудовий день, який обов'язково подарує тобі відмінний настрій! Бажаю вірити в чудеса, радіти життю, любити своїх близьких і завжди пам'ятати про те, що доля любить сміливих!

Вітаю з гарним і світлим святом - Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

З Днем Святої Трійці! Миру тобі і душевної рівноваги, сонячного позитиву і енергії свіжої зелені, легкості вітру, дитячої безпосередності і віри в чудеса. Нехай сяючою буде твоя посмішка, впевненою - хода і закоханим - серце.

У чудове свято Трійці бажаю миру, добра, любові і щасливого надії. Бажаю життя, як свято, в яскравих фарбах радості і ніжності. Бажаю, щоб Пресвята Трійця допомогла знайти вірний шлях до мрії. Бажаю, щоб кожен день давав зелене світло до успіху, доброї справи і захоплюючого подорожі - неважливо маленькому або великому.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім'ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров'я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Прийми від мене найщиріші вітання з цим чудовим святом - Трійцею! Хочу побажати від душі тільки найкращого! Головне - проси у Господа допомоги в усьому, і він ніколи не залишить тебе! Будь вдячний за те, що маєш, і старайся це примножити! Здоров'я і удачі!

Недарма свято Трійці обдарував нас зеленим оздобленням і чудовою погодою. Нехай на душі у вас буде захоплення і захват, приємне очікування любові і щастя. Нехай Господь ніколи не залишає ваше добре серце. Нехай ваші сподівання і надії збудуться, як виповнилося обіцянку Бога - явище Духа святого. Зверніться до Господа з молитвою,і Він подарує благословення вам, вашій родині і близьким людям. У Трійцю завжди збуваються добрі побажання. Нехай будуть почуті ваші найзаповітніші прохання! Зі святом, який несе в собі красу і добро! Вірте в чудеса, Свята Трійця вбереже вас від негод, давши душі перейнятися благодаттю, очиститися помислам, а серцю наповнитися любов'ю! Цінуйте кожну щасливу мить, яке дарує вам життя. Моліться за близьких, будьте щасливі! Бажаю вам всіх земних благ!