Гарні привітання з Різдвом до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих привітань з Різдвом українською, ми підготували безліч гарних варіантів.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Нехай умиротворення, яке дарує чудове свято Різдва зберігається в Вашій душі якомога довше. Дорожите їм і бережіть, як коштовність.

Вітаю Вас зі Світлим святом Різдва Христового. Нехай у Вашому домі панує достаток і затишок, в родині буде мир і спокій. Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, а Ви будете щасливі і здорові.

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом у прозі

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

Я хочу привітати свою кращу подругу з цим казковим святом. Я знаю, що ти збираєшся загадати в різдвяну ніч, і я впевнена, що це, нарешті, збудеться. У Різдво зазвичай відбувається диво, так що, може бути, ти зустрінеш сьогодні свою долю і вийдеш вже заміж, в кінці кінців. Так що сміливо загадуй бажання. Ну а ми, твої друзі, зробимо все, щоб це бажання збулося. Крім того, я тобі бажання удачі у всьому і успіхів, тому що у тебе заплановано багато планів, які обов’язково повинні бути виконані. Я вірю в тебе і підтримую у всьому, ти навіть не сумнівайся. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ми з тобою стільки років дружимо, але ось Різдво відзначаємо вперше. Значить, можна зробити це традицією.