Гарні привітання з Покровою простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих привітань з Покровою своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Бажаю не мати в своєму житті ворогів. Бажаю не робити дурних вчинків. Бажаю вірити тільки в хороше. Бажаю не шкодувати любові для близьких. Бажаю радіти кожному новому дню. І нехай Пресвята Діва Марія береже тебе і твою сім’ю.

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

На Покрову приходять холоду, нехай в твоєму серці буде завжди весна! Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці!

Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Нехай всіх віруючих осяє радість твого пришестя, пресвята Богородиця! І твій чистий образ оточить нас дорогоцінної завісою твоєї захисту, позбавляючи від всіх форм зла і рятуючи наші душі. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Сьогодні сиплються щирі вітання з наступаючим святом, з Покровом Богородиці. Настільки дивовижна подія неодмінно потрібно відзначити по-особливому, проявивши теплоту душі і серця, віру в дивовижне чудо. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб кожен день долі розкривав тільки позитивні межі і дозволяв повірити в реалізацію будь-яких побажань. Нехай Матір Божа завжди береже тебе і оберігає від всіляких проблем, дозволяє повірити в можливість звершення чуда, адже воно дійсно може бути твоєю реальністю. Молячись Богородиці, вір неодмінно в те, що вона надасть гідну підтримку навіть у найскладнішій ситуації і дозволить знайти силу для того, щоб діяти далі в правильно обраному напрямку. Зберігай позитив і любов до життя, чисті помисли в серці і в душі. Приймай щирі вітання з Покровом Богородиці.