Гарні привітання з Покровою простими словами

Наш сайт заощадить вам час, на пошук найкращих привітань з Покровою своїми словами, до сліз, ми підготували безліч гарних варіантів.

Сьогодні особливе свято настав для кожної віруючої людини – Покрова Богородиці. Як же хочеться знайти тільки найтепліші і позитивні слова для привітання, побажати величезного щастя і світла в долі, реалізації існуючих побажань. Дорогий чоловічок, ти насправді можеш використовувати кожну можливість для того, щоб придбати щастя і реалізувати існуючу мрію в життя. Бажаю тобі захисту Богородиці, яка може бути доброю і милосердною, розуміючою. Нехай біда завжди обходить тебе десятою дорогою, щоб все складалося тільки найкращим чином. Бажаю внутрішньої гармонії і дивного успіху, вміння насолоджуватися життям і розуміти, що ж являє собою справжнє щастя. Ти можеш використовувати численні можливості для свого розвитку, тому роби саме так. Бажаю щастя і натхнення, успіху. Нехай моє привітання зігріє твоє серце.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Мені хочеться привітати вас зі святом, без якого просто неможливо уявити наше життя. Всі православні християни знають про це свято, тому я хочу з таким великим задоволенням привітати вас. Покров Пресвятої Богородиці є тим святом, яке завжди надає людині сили і показує, що віра у все найкраще є невід’ємною частиною нашого життя. Я хочу привітати вас, тому як знаю, що ви дуже велику увагу приділяєте всім релігійним святам і традиціям. Я хочу побажати вам тільки того, про що ви самі мрієте. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас від усіх неприємностей, бід і конфліктів. Вона буде підказувати вам правильний напрямок, при якому ви прийдете до потрібного результату. Бажаю вам всіх благ, які тільки є в цьому світі. Щасливого вам свята!

Зі святом Покрови Богородиці! Нехай же урожай багатим народиться. Краса, тепло, любов, добро, затишок нехай сьогодні в кожен будинок прийдуть!

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!