Щирі привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Наш сайт заощадить вам час, на пошук гарних привітань з Благовіщенням своїми словами, ми підготували безліч гарних варіантів.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Прославляємо до дивного свято Благовіщення Пресвятої Богородиці прекрасного архангела Гавриїла, який приніс Добру Новину і чисту, добру Діву Марію, яка стала матір’ю Христа Спасителя! Нехай ці славні і добрі святі бережуть вас, ваші будинки і сім’ї від негараздів і обдаровують вас щастям!

Нехай Благовіщення принесе тобі багато добрих новин, радості і всіляких гараздів! Бажаю тобі взаємної чистої любові, міцного здоров’я і спокою в душі! Нехай Господь береже тебе і посилає тобі своє благословення з небес!

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітати з Благовіщенням українською мовою

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро.

Благодать Всевишнього, то він приведе здоров’я і щастя. У Великий день, весняного пробудження природи і душа людини, прокидається від зневіри і смутку. Бажаю всім світлих помислів і добрих вчинків.