Привітання з Новим Роком та Різдвом

Дозвольте сьогодні привітати вас щиро з самим чудовим, і навіть чарівним святом – Різдвом Христовим! Цей день воістину казковий і надзвичайно таємничий, цей день, який може не просто виконати будь-які твої мрії і бажання, це день, який може змінити все твоє життя, змінити тебе самого. Як одного разу він змінив все людство, давши йому віру і надію, очистивши його від гріха і подарувавши йому добро, світло, майбутнє, а головне – велику і всепоглинаючу любов. Нехай тобі Бог дасть добру долю без бід і негараздів, без потрясінь і зрад. Нехай все у тебе виходить, мрії збуваються, плани здійснюються. Вір у себе, вір у своїх близьких людей, вір у Бога і ти будеш щасливий. Люби себе, люби своїх близьких людей, люби життя, люби справу, якою займаєшся, люби Бога, і ти будеш завжди любимо у відповідь. Щастя і любові тобі, з Різдвом Христовим!

Прийміть від мене привітання з Різдвом Христовим. Прославляйте Ісуса, Сина Божого сьогодні і завжди. Даруйте один одному тепло своїх сердець, щирість своїх посмішок, світло своїх душ, будьте щедрі до людей, терплячі, справедливі й добрі. Адже це дуже важливо в цьому хиткому світі, обкутаному туманом брехні і злості, заздрості і ненависті, де на війнах проливається кров, де люди брешуть один одному заради власної вигоди. Такий світ має потребу у величезній кількості любові, у величезній кількості добра. Почніть з себе, частіше обіймайте своїх батьків, говори їм слова любові, допомагайте їм, відвідуйте, даруйте їм свою увагу. Частіше говоріть дякую Богу, за те, що він дає вам в цьому житті, і оточуючим людям. Вчіться бути вдячними. І тоді неодмінно до вас повернеться вся ваша любов, збільшена багаторазово. І щастя прийде у ваше життя, і залишиться назавжди. Вітаю вас з Різдвом Христовим!

Дивіться також:  Привітання своїми словами на Різдво Христове

Я хочу привітати тебе зі святом Різдва Христового і сказати тобі мільйони добрих слів, адже ти цього заслуговуєш. Я бажаю тобі, моя рідна, самого міцного здоров’я, нехай всі хвороби відступлять і ніколи не повертаються до тебе, ніколи не болів, адже ти нам так потрібна, куди ж ми без тебе, без твоїх порад, без вашої підтримки, без твоєї ласки і турботи. Я хочу побажати тобі, щоб у твоєму такому красивому, такому затишному і рідному домі завжди панував мир, затишок, добро, благополуччя. Щоб в ньому завжди збиралися найбажаніші гості, щоб у ньому звучав сміх. Я хочу, щоб твої мрії здійснилися, щоб очі твої завжди світилися цим особливим, променистим, таким яскравим світлом щастя. Ти гідна всього цього, тому, що ти самий добрий і самий гарний чоловік з усіх, кого я знаю. З Різдвом тебе, міцно цілую і обіймаю.

У таке чудове і світле свято Різдва Христового, я без сумніву хочу побажати тобі великої радості, душевного тепла і рівноваги. Я бажаю тобі здійснення всіх твоїх бажань, навіть якщо вони абсолютно захмарні і, з першого погляду, здаються нездійсненними. У таке свято – можливо все, головне щиро в це вірити. Ніколи не засмучуйся даремно, не сумуй через дрібниці, не лякайся проблем, не гарячися і не нервуй. Знай, що на цій землі є люди, які дуже дорожать тобою. Люди, які готові в будь-яку хвилину прийти до тебе на допомогу, які люблять тебе і щиро радіють кожному твоєму успіху. Є люди, які готові подарувати тобі свою душу, свою відданість, свої думки, свою увагу і свою турботу. Я вірю, що ти будеш самою щасливою, коханою і щасливою. Щасливого тобі Різдва Христового!

Дивіться також:  Слова привітання з Різдвом Христовим

Сьогодні великий і святий свято Різдва Христового. Я вітаю тебе з цим від усієї душі, і хочу побажати тобі в таку годину вміти розгледіти щастя. А що це значить? Це значить бачити щастя у всьому, що тебе оточує, отримувати задоволення від свого життя, від погоди, від зустрічей з друзями, від роботи, від читання книг і перегляду фільмом – від усього. Я бажаю тобі, щоб твоє життя було цікавим, глибоким, насиченим різними приємними подіями, зустрічами та новинами. Щоб всі задумані плани неодмінно здійснювалися, а всі мрії збувалися, наче за помахом чарівної палички. Нехай перед тобою відкриваються всі шляхи-дороги, які ведуть до щастя і до твоїх цілей. Нехай відкриваються двері, які призводять до добробуту, нехай відкриваються серця людей, які призводять до великої любові, радості та світла. Я бажаю тобі всього самого найкращого. Вітаю з Різдвом Христовим.

У цей чудовий зимовий день тріщить мороз, хрумтить під ногами білий сніжок, світить зимове ласкаве сонечко, даруючи усім нам прекрасну настрій у велике і світле свято Різдва Христового. Це свято шанують і люблять у всьому світі, і дорослі, і діти. Чекають його з нетерпінням і благоговінням в серцях. І ось прийшов довгоочікуваний час, і в двері кожного будинку постукало Різдво Христове. Я бажаю вам, щоб у вас завжди був гарний, піднесений настрій, і по-справжньому дитяча безтурботність. Нехай сьогодні буде чути скрізь різдвяні пісні, хай співають хлопці колядки на вашому порозі і сиплють пшеницею. Хай скільки зерен буде тієї пшениці, стільки у вас буде кохання і щастя, вірність і удачі, благополуччя та світла. Я бажаю вам ніколи не тяжіти поганими думками, нудьгою чи бездіяльністю. Нехай кожен день вашого життя буде таким, як цей чарівний свято.

Дивіться також:  Привітання з Різдвом

Сьогодні особливе свято настали – Різдво Христове, так нехай же сьогодні все буде особливим. Нехай особливими стануть слова любові і ніжності, що скажете ви у своїй родині, нехай особливо сміються і радіють ваші діти, знаходячи під пухнастою, ошатною ялинкою свої довгоочікувані подарунки та солодкі гостинці. Нехай по-особливому сьогодні буде тепло і затишно у вашому домі. Нехай особливо смачним буде сьогоднішній святкову вечерю, нехай особливо щедро сьогодні буде накритий стіл. Нехай сьогодні будуть особливо міцними обійми, хай щастя у ваших серцях по-особливому заграє різними фарбами. Нехай буде особливо добре на душі. Нехай стане для вас справжнім дивом виконання всіх бажань, що ви загадаєте в цю особливу ніч. Я бажаю вам особливо прекрасною життя, особливо міцного здоров’я, особливого розуміння і взаємної, особливої любові. З святом Різдва.