Привітання своїми словами на Різдво Христове

У цей день, багато століть тому, сповістили ангели божі пастухам Віфлеєму звістку про велику радість, про те, що на світ народився Ісус. І сьогодні, в цей святий вечір, нам знову ангели співають цю дивну пісню свою про світ і проголошують тим самим радість Різдва. Я бажаю вам, щоб мир і любов, що приніс нам народився Христос, завжди жили у ваших душах і оприлюднювали їх. Нехай завжди в них живе благородство і щедрість. Я вітаю вас, мої рідні і кохані люди з цим святом, і прошу у Господа благословення на весь рік для своєї родини і для ваших родин. Прошу добра і здоров’я, добробуту і щастя. Я молю Господа подарувати нам радість кожного дня і вміння бути вдячними за все, що він нам дає. Вміння задовольнятися тим, що є в наших життях. Умінням, посміхаючись вирішувати будь-які проблеми, умінням не злитися на близьких людей. Прощати їм все і бути до них терплячими і добрими.

Ось і завершився багатоденний піст, і здається, що з Різдвяною зіркою, навіть місяць в небі світить по-особливому яскраво. Я вітаю вас з Різдвом Христовим! Я вітаю вас з тим, що коли явився на землю маленький Ісус, і приніс нам мир і любов. Бог подарував нам свого сина, щоб послати на наш суворий світ свою благодать, щоб змінити людські серця, висвітлити їх. І кожен раз з різдвяною зіркою розвіюються всі наші горе, сумніви і негоди, відступають образи і злість і в наші душі приходить велика любов, добро, спокій і вічне щастя просвітлення. Я бажаю, щоб кожен у вашій родині міг щиро любити себе, цей світ, всіх людей і Бога. Нехай завжди вам світять яскраві зірки удачі, натхнення і гармонії. Нехай завжди у ваших домівках живе благополуччя, віра і надія. З різдвом Христовим.

Дивіться також:  Привітання з Різдвом

У цей прекрасний зимовий, морозний і такий білосніжний день, я бажаю вам усім Божого благословення, звершення всіх ваших надій і мрій і торжества доброти і любові. Нехай в цей день прийде до вас прощення, і ви пробачте всіх своїх ворогів. Нехай прийде до вас розкаяння душі, нехай зійде у ваші серця Божий світ. Я бажаю вам фінансового достатку, щоб у житті багато радості було і приводів для іскристого сміху. Нехай до вас в будинок постукає щедрість долі. Нехай буде у вас міцним здоров’я і прийде зцілення усіх ваших хвороб. Бажаю вам великого успіху, нових цілей і нових досягнень. Бажаю вам, не дивлячись на вік, постійно здійснювати відкриття в житті, вміти бачити красу оточуючого нас світу, вміти отримувати задоволення від кожної дрібниці. Будьте благородними і великодушними. З Різдвом Христовим!

Різдво Христове – це, насамперед, сімейне свято, яке прийнято відзначати в тісному колі близьких і коханих людей. Так нехай панує мир у домівках та родинах всієї нашої планети, і, звичайно ж, у вашому доброму будинку і дружної сім’ї. Нехай біди, печалі, знегоди, сварки, злість і заздрість, зрадництва й розчарування ніколи не знайдуть дорогу до вашого порогу. Нехай у ваші двері входить лише любов, щастя, добробут, розуміння, турбота, тепло і ніжність. Нехай не вживаються в стінах вашого будинку обтяжливі думки, смуток, туга і сумніви. Нехай ніколи в ньому не буде самотності. Нехай все погане, негативне і важке залишиться в минулому, а ви крокуйте своєю вірною дорогою з легким і світлим серцем, з правильними думками і з приємними почуттями. Зі святом вас, будьте щасливі!

Дивіться також:  Привітання з Новим Роком та Різдвом

Сьогодні в небі справжньою царицею, найяскравішою, найсвітлішою і самої мерехтливої, стала велика різдвяна зірка. Вона знову, як і багато століть поспіль, радує весь наш світ доброї і світлої звісткою – Христос народився! І радіє земля, і радіють небеса, наповнюючи наші душі, наші серця і наші думки справжнім чаклунством. Нехай же прихильно буде до вас ваша доля, нехай вона наповнює радістю і великим сенсом кожен ваш ранок. Загадайте сьогодні ваші найпотаємніші, найважливіші бажання. А ми всі разом побажаємо, щоб вони обов’язково здійснилися, у цю священну ніч. Нехай ваш дім наповнюється щастям, душевним теплом і пахощами ніжності і взаєморозуміння. Нехай в душі кожного з вас завжди живе гармонія. Будьте завжди коханими і кохайте у відповідь, зі святом, з Різдвом Христовим!

В цей святий, чисте і світле свято Христового Різдва, я хочу побажати вашій дружній, прекрасною, такою особливою та великій родині, великого щастя, міцного здоров’я, ласк долі, Божої благодаті і благополуччя. Нехай Ісус береже ваші душі від спокус, від злості, заздрості, жадібності, зневіри й нечистих помислів. Нехай закриває вас від бід, горя і нещасть. Нехай підштовхує вас на правильну, єдино вірний шлях. Нехай Христос покаже вам, що таке справжня любов, взаємна і чиста, ніжна і трепетна. Що таке самовіддача і взаєморозуміння в родині, що таке самопожертва і щедрість. Хай обдарує вас великою радістю і світлом. Я бажаю, щоб у вашому домі завжди було чути радісний сміх, гучні і цікаві розмови і слова любові. Зі святом вас, щастя вам великого!

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято у році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, радіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності та заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, яким ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, навещай своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят та гарного життя.

Дивіться також:  Слова привітання з Різдвом Христовим